lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kesähuone



Se on loma nyt! Selviin opiskeluviikosta ja nyt rentoudutaan ja levätään. Listasin heti aamusta pois päästäni asioita joita voisin tehdä, mutta mistä en ota mitään paineita. Aloitin loman siivoamalla kuistin. Pesin ensimmäistä kertaa kuistin ikkunat, se oli nopea toimitus kun ovat yksinkertaiset vain. Kannoin huonekasvit sisältä kuistille ja kävin napsimassa muutaman sireeninoksan ja pari lupiinia pestyihin Molkosanpulloihin. En minä noista lupiineista juurikaan pidä pihamaalla kun leviävät niin hirmuisesti, mutta maljakossa ne on ihan kivoja. Huomenna saatan päästä ripustamaan kuistin ikkunoihin äipän ja mun lasitaidetta.

4 kommenttia:

  1. Voi ihanuus, miten hieno ja valoisa kuisti teillä on! Tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Annika! Olen tosi tyytyväinen että jaksoin siivota ja pestä ikkunat. Kuisti on niin kiva lisähuone kesäkäytössä.

    VastaaPoista
  3. Hirmunättiä! Enpäs ole ennen älynnytkään, että Molkosan-pulloissa on noin kaunis muoto... Pitääpä ottaa talteen seuraavalla kerralla. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Virbana! Mulla on tapana aina miettiä voiko noita ruuan pakkausmateriaaleja jatkokäyttää. On kiva kun saa monta samanlaista esim. maljakkoa. Noi sopis myös kynttilänjaloiksi kivasti tai pöytälampun jalaksi. Pulloja tyhjenee vaan siihen vauhtiin, että kohta niitä voi jaella jo muillekin, samaan tapaan kuin jugurttiämpäreitä. :)

    VastaaPoista