maanantai 13. elokuuta 2012

Loman paketointi

Nyt on kai syksy, kun loma on ohi ja työt alkoi. Niinhän se aina lapsenakin meni, kun koulu alkoi kesä oli ohi. Tämä kesä ja loma oli aivan liian lyhyt, vaikka monen monta mukavaa muistoa siitä jäikin. Tallinnan reissusta ja lainalapsista raportoinkin jo aijemmin. Puutarhanhoidon ja opiskelun lisäksi kävin myös Imatralla, Lappeenrannassa ja Riihimäellä, kestitin useita yövieraita, siivosin ja järjestin ompeluhuonetta, keräsin marjoja, purin ja rakensin terassia ja juhlin kaasona ystävien häissä.


Ihmeellinen Imatra! (Tämä oli kauneinta kuvattavaa mitä kulttuurimatkallamme Sanna-ystäväni kanssa Imatralta löysimme.)Lähes yhtä ihmeellinen Lappeenranta! (Kurvasimme kotimatkalla Imatralta hiekkalinnalle.)


Hannan ja Kissan kanssa mustikassa mökillä. (Kissa oli tosi reippaasti metsässä mukana, vaikka ei kylläkän yhtään marjaa kerännyt, mutta vanhempieni ihailua ja hellyyttä sitäkin enemmän.)


Lukuhommissa ystävieni häissä. Kuva Pasi Leppäaho (rajaus omani, siitä ei pidä Pasia syyttää :)


Rouva ihan itse asiantuntevasti rakentaa (tosiasiassa meillä oli muutamia hiukan asiantuntevampiakin rakentajia hommissa, mutta omahyväisesti esittelen vain omia kuviani niin uskotte että olen jotain tehnytkin.

Paljon oli tapahtumaa ja hyvä niin, muuten harmittaisi että aika on mennyt hukkaan. Nyt kuitenkin hiukan kaipaan lepoa ja ihan vaan olemista. Kuka keksi että työt alkaa juuri tänään?

3 kommenttia:

 1. ihanannäköinen kaasomekko! Kukahan auttoi kankaiden valitsemisessa?!!

  VastaaPoista
 2. aivan ihana mekko!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos, mekkokangas valinta osui kohdilleen. Kiitos Jenni tuesta, yksin olisin ehkäpä päätynyt johonkin yksinkertaisempaan ja tylsempään ratkaisuun.

  Mekkoa tein syvällä hartaudella. Melkein loppuun asti onnistuin tekemään mekon niin kauniisti että voisi luulla jonkun ompelijan sen tehneen. Helman kanssa meni sitten lopulta kuitenkin pienesti hermot ja mekko ei nyt sitten kestäkään tarkempaa tarkastelua. No päällä se näyttää kuitenkin hyvälle ja istuu hyvin. Itselle kun on niin helppo ommella, kun voi sovittaa jokaisen sauman teon jälkeen.

  VastaaPoista