sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Valmista tuli!

 
 

Viikonloppu hurahti viimeisellä opiskelureissulla. Oli kyllä tosi mukava reissu, vaikka univelkaa on tietysti. Vieläkään en meinaa uskoa todeksi että puolentoista vuoden rutistus (siitä kun aloitin todenteolla erkkapedan perusopintoja kasaamaan) on nyt valmis. Tuntuu haikealle kun kaikkia niitä ihania opiskelukavereita ei näe enää niin säännöllisesti. Onneksi ollaan kuitenkin osan kanssa samalla paikkakunnalla, niin tietynlaiset vertaistukikuviot on jo valmiina ihan eri tavalla kuin aikoinaan OKL:stä lähtiessä. Silloin kaikki hajosi ympäri maata, niin että opiskelukavereista ei tukea työarkeen tullut, vaikka muuten rakkaita ystäviä ovat/olette.

Äsken siis palasin kotiin virallisesti pätevänä erityisopettajana. Ja kuinka ollakkaan, kotona odotti Orkidea ja onnittelukortti. Kyllä oli Maija-täti nyt niin ajan hermolla. :) Toivottavasti saan pidettyä orkidean hengissä.

Miltähän tuntuu huomenna mennä töihin päätevänä erkkaopena? Mahtaa se olla jotakin aivan mullistavaa.Ja tervetuloa viralliseksi lukijaksi OKL aikainen ystäväni Jenni (toivottavasti minulta ei mennyt kovin montaa kuukautta huomata liittymisesi). Mukavaa että pysyttelet mukana!

13 kommenttia:

 1. Onnea, ystävä rakas!
  Varsin mainioon aikaan kurkkasinkin tänne. Huominen on varmasti mullistava :)

  Miekin olen palannut blogimaailmaan - kurkistusajatuksiini.blogspot.com

  Ikävä sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihme miten ihanaa! Kuulla siis sinusta ja juuri tänään ja juuri noita asioita mitä tuolla blogissa on. Voi onnea myös Teille!

   Poista
 2. Onnea Onnea!! Terveisin H ja karvakorva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso kiitos! Pitäisköhän tätä juhlistaa viinillä? Jos joltain löytys...

   Poista
  2. kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! voitais pitää syyskuussa joku tyttöjen ilta.

   Poista
 3. Onnea!! Todella upea juttu! Elokuun puolella taisin osata/onnistua liittää itseni tänne :D Milloin nähdään??! Ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Pitäis oikeesti nähdä. Enkä ole siitä kirjalähetyksestäkään täällä mitään kertonu, sekin on suunnitteilla. Kiitos siitäkin.

   Poista
 4. Onnea, Ouppa! Aivan mahtavaa varmaan saada vuosien urakka maaliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Ihan samanlaista keveyden tunnetta ei ole nyt kun mitä oli OKL:stä valmistumisen jälkeen, mutta kyllä tämäkin tuntuu. Ero on siinä, että tämän rutistuksen tuloksena virka on lähes varma asia jo lähitulevaisuudessa ja koko opiskelu on ollut tietoista työtä kohti sitä päämäärää. Pysyin annetussa aikataulussa ja oikeasti opin ja kehityin tosi paljon. Tässä kohdassa olen ehkä ylpeämpi itsestäni kuin aikoinaan gradun jälkeen, vaikka yksittäisenä suorituksena gradu tietysti on suurin mitä on tullut tehtyä. Kohta sitten sinne työmaalle...

   Poista
 5. Onnea! Lopussa kiitos seisoo :)

  VastaaPoista
 6. Täällä Nalle-täti istahti hetkeksi koneen ääreen ja katsoi sivujasi. En nyt pysty lähettämään korttia, mutta sanon tässä: Hirmuisesti Onnea sisukkuudestasi !!!

  PS. Hyvin menee jo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla että siellä suunnalla voidaan jo paremmin. Minä täällä jo kynsilakkoja katselin siihen malliin että lähdenkö kimpsuineni kohti Savoa. Sinähän kävit lakkaamassa minun varpaan kynnet aikoinaan sairaalassa, niin ajattelin että jos tällä kertaa toisin päin. :)

   Kiitos onnitteluistakin.

   Poista