perjantai 28. lokakuuta 2011

kurkistus taas keittiöön

 
 


Lokakuu on kohta mennyt ja täällä ei ole taas tapahtunut mitään. Tilalla kyllä tapahtuu, mutta kukaan ei sitten ole kirjoittanut siitä blogiin. Kummaa! Täytyy nyt pikaseen ruveta raportoimaan, koska täällä olis niin paljon näytettävää ja kerrottavaa.

Ollaan siis syyslomailtu ja kovasti puuhattu kotihommia. Laitoin nyt tuohon ylös keittiökuvia alkuviikolta, kun olin reipas ja tein enemmänkin ruokaa. Täytetyt paprikat on ollut viimeaikojen kausiherkkuni. Herkkusieniä, sipulia, kermaa ja juustoa sisään, nam nam. Sosekeittoa näkyy myös yhdessä kuvassa taka-alalla. Perusruokaa, jota tulee myös usein tehtyä.

Järjestin keittiön maustehyllyn ja avohyllyn uudelleen. Tykkään hirmusti noista muumimukeista tuossa maustehyllyssä. Merimies hiukan epäili sipulien käytettävyyttä, kun ovat noin korkealla ja pienissä kupeissa, mutta kokeillaan. Yletämme molemmat alemmalle sipulihyllylle ihan hyvin, joten pitäsi sen toimia.

Niin verhotkin on vasta muutaman viikon vanhat. Ompelin ne joskus kirpparilta  mukaan tarttuneista paneeliverhoista ja yläkapasta. Siksi ovat kaikki vähän eri kaliiperia ja yhdessä on poikkisaumakin, mutta mitäs tuosta, tykkään niistä silti. Pikkuikkunan verhoa kasassa pitää asennuspannasta muotoiltu ja verhokankaalla verhoiltu koukku. Näin verhoa on helppo availla ja taas kasata. Ihan on oma patentti ja tarpeeksi helppo käyttää, että tulee myös käytettyä. Huomatkaa vielä ison ikkunan verhojen kasassa pitäjät, äipän kasviväreillä värjäämät puuhelmet. Ihan täydelliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti