torstai 17. toukokuuta 2012

Mun piti ... mutku ...

 
 

Mitä tehdään vanhalle paksuhkolle puolihihaiselle trikoopaidalle, joka on aavistuksen liian lyhyt ja hihatkin on just väärän pituset. Niin ja tuo venepääntie on jotankin vaikea pukea minkään muun vaatteen kanssa. Paita oli saanut jo lähtötuomion pitovaatehyllyltä, mutta ei tässä taloudessa heitetä materiaalia hukkaan, joten...

Paljon on asioita mitä mun olis pitänyt tehdä, mutta surautinkin paidasta uuden topin. Sellainen hauska puolilöppänä, mitä voi pitää muiden toppien päällä. Leikkasin paidan hihat irti ja olkasaumat auki. Vähän kavensin takakappaletta yläreunaa kohti. Vähän otin sisään sivusaumaa kainaloista. Hihoista leikkasin olkaimet ja kolmipistesiksakilla ompelin kainaloiden aluset ja olkainten käänteet. Noin tunnin rojekti ja suurin osa ajasta meni vain siksakkien ompeluun, kun Signe on niin hidas. Johtuu tietysti siitä että tekee tarkkaa jälkeä. :)

Kuvat on ihan ruokottomat, taas kerran. Puhelimella otettu, peilin kautta. Tolle taustalle on pakko tehdä jotain, joku valokuvaustausta systeemi on kyllä kehiteltävä. Naulakko on aina sekaisin eikä sitä siinä inspiraation hetkellä jouda siivoamaan. No ei ole mallikaan hehkeimmästä päästä. Uskokaa vaan että tummuus kainalossa on pelkkä varjo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti