lauantai 5. toukokuuta 2012

päläpäläpälä




Vappu meni. Aaton juhlin Hanna-ystäväni ja Kissan kanssa. Tosin Kissa ei ollut kovin seurallinen loppuillasta kun me musisoimme. En tiedä kuulostiko musiikkimme meistä paremmalle kuin Kissasta vai mikä sitä vaivasi. No meillä oli kuitenkin hauskaa ja Kissakin on hengissä. Itse Vappu menikin sitten olotilaa ihmetellessä ja illalla tajusin että kumma olo johtuukin kuumeesta. Sain sitten johkun kumman flunssan jostakin ratokseni. Yhden päivän sairastin kotosalla, mutta loppuviikon olin jo töissä. Vieläkään ei ole olo ihan terve, vaan eiköhän tämä tästä. On tämä kuitenkin mukavampaa näin, kun ei ole sitä hirveää räkätautia johon minä noin kuukauden välein olen viimeaikoina sairastunut. Nyt vaan sitten jaksamisen tahtiin, onneksi opiskelu ei vaadi hirveitä fyysisiä voimia ja välillä voi ottaa päikkärit.

Sainkin tänään yhden oppimistehtävän aika hyvään jamaan. Sitten ompelin pari esiintymisvaatetta erään ystäväni projektiin. Kun sekin projekti valmistui ennakoitua aikaisemmin, ompelin vielä työavaimillle avaimenperiä. Olen sillä tavalla onnellisessa asemassa että luokassani on useampi lukollinen kaappi johon voin aarteitani jemmata. Avaimet sitten vain lojuu työlaukun taskuissa. Aina niitä saa etsiä ja arpoa mikä on minkäkin kaapin avain. Pitkän olin tätäkin suunnitellut. No hyvin suunniteltuhan onkin jo puoliksi tehty. olin ostanut valmiiksi noita korulukkojakin, nyt saan avaimet työlaukun sisäpuolella oleviin lenkkeihin korulukoilla kiinni. ei tarvitse enää etsiä ja kun avaimenperät ovat erilaisia niin tiedän paremmin mikä avain on minkäkin kaapin.

Materiaaleina käytin niitä puuvillakangastilkkuja, jotka käteeni sain. Materiaalin etsiminen ei tällä hetkellä ole nimittäin maailman helpointa, koska ompeluhuone on entistäkin järkyttävämmän kaaoksen vallassa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta seikasta että ompeluhuoneen ullakolla on tapahtunut pientä remontin poikasta ja osa ullakon tavaroista on ompeluhuoneessa ja kaikki ompeluhuoneen tavarat on korkeissa pinoissa niin että sieltä ei löydä enää juuri mitään. Positiivista tässä kaikessa on kuitenkin se että, remontti saattaa tulla jossakin vaiheessa päätökseenkin (kun kerta on jo alkanut) ja pääsen vihdoin järjestämään ompeluhuonetta siihen kuntoon että siellä voi jopa ommella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti