sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Ei enää niin pieniä poikia


Merimiehen siskojen pojat tykkäävät lomailla meillä aina muutamia päiviä silloin tällöin. Tällä kertaa tulivat viime torstaina ja lähtevät tänään, illalla yhdeksältä, kun itse saivat päättää. Odotimme pikkupoikia mutta ovatkin jo siinä iässä että puhuessa tulee satunnaisia kiljahduksia ja kaikki on noloa tai lol. Minusta aika ihania. Nuorempi totesi joku päivä sitten, että jos olisivat meidän lapsia heidät olisi lellitty pilalle. Niin varmaan olisikin!

Täällä on siis pelattu tietokoneella, äksälaatikolla, lautapelejä ja ihan oikeaa minigolfia, käyty ajamassa mikroautoilla ja uimassa, syöty paljon jäätelöa ja juotu kahvia, katottu leffoja ja tänään on vielä edessä se pakollinen Tykkimäkireissu. Ihana katkaisu tähän muuttorumbaan.

Ja tervetuloa ensimmäinen julkinen lukija Saara!

2 kommenttia:

  1. Heips,
    osasin tänne vanhasta osoittestasi. Kiva kun vain muutit, pelästyin että oot kokonaan katoamassa ;)

    Kommentointiprofiilin valitsija ei huoli kommenttia rekisteröitymättä jonnekin. Mun blogini on osoitteessa http://pirkko.vuodatus.net/ vaikka tuo google muuta väittää!

    VastaaPoista
  2. Heippa, kiva kun löysit perille. Tervetuloa tilaani. En sitten halunnut irrottautua blogistaniasta kokonaan, joten täällä ollaan.
    Täytyypä jossakin välissä istahtaa koneelle ja katsoa onko kommentointiprofiilille jotakin tehtävissä. Tältä puhelimen näytöltä asia selvittely tuntuu työläälle.

    VastaaPoista