sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tervetuloa kurkistelemaan Oupan omaan tilaan


Tervetuloa kurkistelemaan Oupan Omaan tilaan kaikki tutut ja uudet lukijat. Nyt on aika puistella Karhun kakan (vanha blogini) sekä kerrostalolähiöelämän pölyt pois hartioilta ja suunnata kohti omaa tilaa.

Näppiksen takana blogia päivittää Ouppa. Iältäni olen pian kolme ja kymmenen. Tätä pientä tilaa kanssani asuttaa aviomieheni, jota merimieheksi usein bittiavaruudessa kutsun. Asumme rintamamiestalossa, joka on vielä rekisterissä tilan nimellä. Tuntuu niin aikuiselle omistaa tila, siis omaa tilaa.

Blogin aiheet tulevat olemaan paljolti kotihommia, käsityö-, tuunaus- ja ekoiluhengessä. Mukaan mahtuu tosin varmasti myös paljon muuta. Lisäksi päivitän blogia paljolti kännykällä, joten ulkoasu ei välttämättä aina ole ihan tip top tietokoneen ruudulta katsellessa ja kuvatkin voivat olla pieniä ja hassuja. Siitäkin huolimatta toivon hartaasti että viihdyt seurassani. Ja kommenteista olen isosti iloinen.

2 kommenttia:

  1. Tervehdys! Tulin vanhan blogisi kautta tänne, päätin jättää puumerkin. :) Tsemppiä uuteen asuntoon ja uuteen blogiin! :) Innolla odotan mitä tuleman pitää!

    -Lisa

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Lisa ja kiitos tsempityksestä. Toistaiseksi täällä ollaan ihan intoa täynnä. Tosin muutto on vielä kesken joten kotihommat ovat lähinnä hyllyjen kasaamistaan ja lamppujen laittoa. Esim. rautakaupasta on tullut aika tuttu viime päivinä.

    VastaaPoista