sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viikonlopun viemää

 



Ensimmäinen työviikko mennä vilahti, ja niin vilahti sen jälkeinen viikonloppukin. Eilisen vietimme merimiehen porukoiden kanssa heidän mökillään ja vähän muuallakin. Reissusta mukaan tarttui polttopuita, viinimarjoja, kukkia (ihanat keltaiset alimmassa kuvassa) ja ovi. Kaikkea sitä tilallinen tarvitseekin. Illalla ajelimme kotiin auringon jo laskiessa, ylin kuva on napattu liikkuvassa autossa, tuulilasin läpi. Uskokaa kuitenkin että näky oli kaunis...

Tänään minun vanhempani olivat meillä kyläilemässä. Kävimme äipän kanssa löytöretkellä meidän tontilla. Löysimme kasteluvesikaivon, paljon vattupensaita ja kriikunapuita. Sentään jotain satoa saadaan omasta pihastakin. Viinimarjojen pakastuksen lomassa laiteltiin ruokaa ja syötiin hyvin. Minäkin sain lettuja pitkästä aikaa (kuvassa tosin vain tavisruokailijoiden vohvelit). Vaikka viikonloppu menikin nopeasti, oli se oikein mukava.

Sitten vielä omille tavoilleni uskollisena tervetulotoivotus. Tervetuloa viralliseksi lukijakseni ystäväni ja kaaso-parini Laura! Jostain kumman syystä arvasin jo noista hattivateista, kenestä on kysymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti