tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Niin vierähti taas viikko. Perjantaina kävin teatterissa katsomassa Onnen maan ja tykkäsin tosi paljon! Lauantaina vähän shoppailin ja kävimme J:n kuusivuotis synttäreillä ja sunnuntaina kummityttömme V:n kuusivuotis synttäreillä. Kaiken tämän välissä askaroin joulukortteja, niin että eilen sain kortit kuoriin ja kuori odottaa nyt laatikkoon pääsemistä. Ensimmäistä kertaa olen näin ajoissa tämän kanssa. Olen ylpeä itsestäni.

Eilen olimme merimiehen kanssa onnellisia kun ajoimme lumisateen keskellä kaupasta kotiin. Molemmilla on jaksaminen aika kortilla ja kauan odotettu lumi tuo nyt valoa ahdistavaan pimeyteen. Ulkona on niin kaunistakin!Tänään heräsin kuitenkin aamulla aikaisin lumen valumiseen alas katolta. Mahdottoman kovaa kolinaa. Yritin nukkua alakerran sohvalla, mutta meteli kuuluu alaskin. Joten kirjoitin kirjettä aamun ja sitten järjestelin kotia parempaan kuosiin. Ruuvasimme merimiehen kanssa keittiön pöytään jatkolevyn paikalleen, nyt mahtuu enemmän ihmisiä pöydän ääreen. Joulu saa sen puolesta tulla! Päivällä meille tuli kyläilemaan ystävämme M ja minä ompelin keittiöön liinan, miesten minua vahtiessa.

Liinatarpeet olen ostanut kirpparilta ja äiti on lahjoittanut osan. Vielä on tarpeita jemmassa, joten toisenkin liinan saan varmaan pyöräytettyä, tosin en ihan huomenna. Sen tekemiseen meni melkein neljä tuntia. Mutta liinassa on mielestäni juuri oikea meininki. Siihen on yhdistetty viisi eri liinaa palasina. Liinassa on myös aikamoinen silittäminen, mutta ei se mitään, on se sen arvoinen. Nyt katan itselleni illallispöydän sohvan reunalle ja viritän koneen linnanjuhla valmiuteen. Saa nähdä miten areena kestää tänä vuonna pystyssä. Näänköhän vilaustakaan juhlista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti