sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hyvästi Joulu!



Loppiainen lopettelee Joulun tässä torpassa. Kolmena päivänä vähän kerrallaan olen keräillyt Joulua takaisin laatikoihin ja ullakolle pakattavaksi. On hiukan haikeaa hyvästellä Joulu, mutta toisaalta on ihanaa kun jouluhärpäkkeiden alta kuoriutuu edes hiukan selkeämpi, seesteisempi ja rauhallisempi koti. Tosin olohuone näyttää jopa hiukan alastomalle, kun en sitten kuitenkaan saanut vielä kehiteltyä verhoja. Ennen jouluverhoja olohuoneen ikkunassa kun roikkui nelisen kuukautta pussilakanat väliaikais verhoina.

Viikonloppuna on tehty oppimistehtävää (aika rennolla otteella), lämmitetty torppaa, tehty lumitöitä ja ulkoiltu muuten vaan, katsottu sarjoja ja elokuva ja pelattu tietskarilla. Kävipä appiukkokin seurueineen pistäytymässä kaffelle. Kohta saunaan ja sitä kautta valmistautumaan tulevaan viikkoon. Edessä on mielenkiintoisia haasteita töihin liittyen ja viikonloppuna sitten taas opiskellaan, tällä kertaa täällä Kouvolan päässä.

Kasasin kuvat vielä kauneimmista joululahjoistani. Noiden lisäksi saimme paljon muutakin tarpeellista ja ihanaa. Esimerkiksi saunomisvarustus parani aivan huimasti lahjojen myötä. Oli vähän hassu Joulu sen suhteen, että me emme juuri muita lahjoneet mutta meillepäin kasaantui huimasti paketteja. (Äippä oli kyllä näihin aika suuresti syyllinen, mutta äipän lahjoista puolet oli itse tehtyjä (myös sydänpatalaput) ja muutkin tosi ihania. Minä muistin työkavereista pienillä itsetehdyillä jutuilla, merimiehen "sukulaisia" jotka asuvat tässä lähellä muistimme kukilla ja/tai pienillä herkuilla. Kummitytöille ostin lahjat ja omille ja appivanhemmille. Tosin näistäkin suurin osa oli lahjakortteja. Merimiehelle ostin ihan vaatelahjan (tai oikeastaan kaksi), koska olin niin innoissani sillä tiesin hänen pitävän lahjasta.

3 kommenttia:

  1. Tosi ihanat patalaput! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja... Mutta mikä kumma on tuo laatikko? :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Annika ja Virbana!

    Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne päin!

    Puulaatikko on semmonen avattava rasia johon voi piilotela kaikkea tärkeää. Sen kannessa on lasi ja lasin alla kaikkia söpöstyksiä kuten kynä ja mittanauha. Sain sen työkaverilta, kun siinä on kässää ja matikkaa yhdistetty (mun alkuperäiset opetettavat aineet).

    VastaaPoista